U bent hier: Start » Bloemisten vergelijken
  

Bloemisten vergelijken

Op plantenenbloemen.nl kunt u boeketten bloemen vergelijken van verschillende aanbieders. U kunt dus via één website naar producten van de meest betrouwbare bloemen bezorgers zoeken. We geven bij elk product direct informatie over de verzendkosten die de online bloemenwinkels in rekening brengen. Op deze manier kunt u direct zien wat de totale kosten zijn voor het bezorgen van het boeket bloemen.

Zoekmogelijkheden

 

We hebben de producten van alle bloemisten in praktische categorieën ingedeeld. U kunt vanaf de startpagina op de volgende manieren zoeken naar een geschikt boeket:

  • Bloemen op prijs;
  • Bloemen op soort ;
  • Bloemen op kleur.

Detail informatie

 

Via de detailpagina van het product vindt u meer informatie over de door u gekozen bloemen. U krijgt bij elk boeket bloemen de volgende extra informatie:

  • Leveringsdagen van het boeket;
  • Betaalmogelijkheden van de online bloemenshop;
  • Versgarantie van uw boeket bloemen;
  • Keurmerk van de bloemenshop.

Informatie bloemist

 

Bij elk product staat op de detailpagina een link naar meer informatie over bloemenwinkel die het boeket bezorgd. Op deze pagina staat een uitgebreide omschrijving van de bloemist met alle gegevens die voor u belangrijk zijn op te weten voordat u een boeket bloemen besteld.
Het is tevens mogelijk om op deze pagina een beoordeling (review) achter te laten en met andere bezoekers van onze website u wervaring met deze bloemenshop te delen.

Prijzen bloemen bezorgen

 

Als u een product gekozen heeft en op de bestelknop geklikt heeft wordt u automatisch doorgestuurd naar de betreffende online bloemist. U kunt uw bestelling voltooien en weet zeker dat u niet te veel betaald, want u besteld immers de bloemen direct bij de bloemist zelf.