U bent hier: Start » Bloemen bezorgen
  

Bloemen bezorgen

Hieronder de meest gestelde vragen over bloemen bezorgen. Heeft u nog aanvullende vragen over bloemen bezorging in binnen of buitenland, laat dit dan aan ons weten.

Hoe snel kunnen bloemen worden geleverd?
Bij veel online bloemenwinkels worden uw bloemen dezelfde dag nog geleverd, als u het boeket bloemen voor 12:00 uur besteld.
 
Op welke dagen kunnen bloemen bezorgd worden?
Uiteraard levert geen enkele bloemist uw bloemen op zondagen en feestdagen. Een zijn tevens online bloemisten die niet op maandag bloemen leveren.
 
Waar kunnen de bloemen bezorgd worden?
Uw bestelling wordt overal in Nederland geleverd aan huis en tijdens kantooruren bij bedrijven.
Het leveren aan bijzondere adressen zoals hotels, begraafplaatsen en ziekenhuizen is mogelijk. Wel zal er aan de bestelling zo veel mogelijk extra informatie moeten worden toegevoegd zoals in ziekenhuizen bijvoorbeeld een afdeling en kamernummer.
 
Kunnen er ook bloemen in het buitenland bezorgd worden?
Bijna alle online bloemenwinkels bieden u de mogelijkheid om bloemen te laten bezorgen in het buitenland. Veel van deze online bloemisten maken hiervoor gebruik van het bloemistennetwerk van Euroflorist. Dit bedrijf is ook gevestigd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Polen, Oostenrijk, België, Luxemburg en Frankrijk. Voor levering van bloemen in andere landen maken zij weer gebruik van een wereldwijd bloeminstennetwerk met 54.000 aangesloten bloemenwinkels.