U bent hier: Start » Disclaimer
  

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Deze website verstrekt louter informatie over de diensten en producten die door derden worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie, prijzen en tarieven. Hoewel wij alles in het werk stelen om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Verwijzingen naar sites van derden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ons worden onderhouden wordt afgewezen.